Muziek is liefde en liefde is om te delen

Muziek is liefde en liefde is om te delen

Februari 2021

Jawdat Shaabo

Op vrijdag 5 februari 2021 is het zover: de eerste video van het eerste album van DUO DUO wordt gereleased. Deze mijlpaal is het resultaat van ruim een jaar noeste muziekarbeid en alles wat er verder voor nodig is om tot een album te komen. Heel veel werk hiervoor en grote trots hierdoor.
Dat dit allemaal mogelijk is, komt door de enorme steun van Stichting De Toverfluit. De Toverfluit heeft mij in mijn muzikale ontwikkeling gesteund met raad en daad. Met name de financiële bijdrages aan de productie van de CD en de video’s was onmis-baar.

Het is een geweldig begin van mijn gedroomde loopbaan. Met deze producties kan ik voor het eerst met Nederland en de hele wereld mijn muziek delen. Ik ben enorm dankbaar dat het nu zover is.
Het nummer op de eerste video heet ‘Lielit Hob’ en dat wil zoveel zeggen als ‘De Nacht van de `Liefde’. Het is één van mijn lievelingsliedjes uit het genre van Oum Khaltoum, waarvan Ammar Melhem, de udist, en ondergetekende, sazist, een heel eigen inter-pretatie hebben ontwikkeld. Ik hoop dat iedereen hier blij van wordt.

Bekijk de video “Leilet Hob”